Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

"Ощадбанк" не співпрацюватиме з компанією, яку "забанив" Світовий банк

Державний "Ощадбанк" призупинив проведення тендерів за участю компанії "БМС Консалтінг", яку Світовий банк відсторонив від своїх тендерів на шість років. Про це йдеться у повідомленні банку.

"Усі попередньо укладені угоди "Ощадбанку" з компанією "БМС Консалтінг" базувались на результатах відкритих та прозорих тендерних закупівель, виходячи виключно з конкурентних пропозицій компанії та економічної доцільності закупівель", - повідомляє прес-служба.

Як наголошується, компанія брала участь у тендерах банку на рівних з іншими учасниками умовах.

"Ощадбанк" оперативно відреагував на прес-реліз Світового банку щодо заборони участі в тендерах Світового банку ряду компаній, серед яких "БМС-Консалтінг", - йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням, банком було призупинено проведення тендерів за участю вказаної компанії та ініційовано перегляд існуючих процедур банку з метою визначення дискваліфікаційних заходів щодо компаній, які потрапляють до стоп-листів провідних міжнародних організацій.

"Зазначена заява Світового банку є підставою для перегляду "Ощадбанком" політики закупівель на предмет участі в тендерах банку компаній, які потрапили під санкції міжнародних фінансових організацій", - заявили у банку.

Раніше повідомлялося, що "Ощадбанк" уклав дві угоди на суму 56,26 млн гривень з компанією "БМС Консалтінг", яку Світовий банк відсторонив від своїх тендерів на шість років за корупційні тендери.

Економічна правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ