Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

"Ощадбанк" ввів комісію при оплаті послуг ЖКГ

Державний "Ощадбанк" ввів комісію при оплаті послуг житлово-комунального господарства. Про це "Українським новинам" повідомила прес-служба банку.

"Комісія за комунальні платежі в касах банку залежить від наявності укладених договорів між постачальниками послуг і банком і може незначно відрізнятися в залежності від регіону", - заявили в банку.

"При цьому вона є найнижчою на банківському ринку і має на меті забезпечити беззбитковість проведення операцій. У Києві така комісія виключно для готівкових платежів в касах з 29 березня становить 3 гривні", - повідомила прес-служба.

Без комісії можна буде платити в касі пенсійними платіжними картами "Ощадбанку".

Інші клієнти "Ощадбанк", а також пенсіонери, які не є клієнтами банку, повинні платити в касі комісію.

Банк як і раніше приймає без комісії платежі тільки через дистанційні канали платежів: інформаційно-платіжні термінали Ощадбанку (як готівкою, так і картою банку); через мобільний та інтернет-банкінг "Ощад 24/7"; сайти ГІОЦ (головний інформаційно-обчислювальний центр) і ЦКС (Центр комунального сервісу).

Як повідомлялося, в листопаді 2016 року Ощадбанк вирішив ввести комісію за оплату ЖКГ, після чого президент Петро Порошенко попросив банк перенести введення комісії.

Економічна правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ