Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Оскар» - «Рочин»: нічия на користь господарів

Соснівський «Рочин» зіграв в «суху» нічию у матчі 20 туру чемпіонату України з футболу серед аматорів. Команда Володимира Підкіпняка так і не змогла забити у ворота «Оскара» з Підгір’я, однак власні володіння також зберегла на замку. Зважаючи на підсумковий результат матчу між командами, які борються за друге місце в турнірній таблиці, можна зробити висновок, що він більше задовольнив саме команду господарів.

За два тури до фінішу групового турніру «Рочин» лише на один пункт відстає від «Оскара», а відтак у команди Володимира Підкіпняка ще залишаються шанси фінішувати на другому місці. У двох турах, що залишається зіграти, «Рочину» потрібно брати максимум і сподіватися, що «Оскар» втратить очки. І підстави у це вірити є, оскільки один з двох матчів «Оскар» зіграє у Теребовлі проти місцевої «Ниви», а там, як відомо, несолодко кожному. В іншому матчі «Оскар» прийме невмотивований «Чортків-Педуніверситет». «Рочин» в останніх двох матчах прийме тернопільську «Ниву» та зіграє на виїзді проти ФК «Малинськ». Календар в «Рочина» як мінімум не простіший, але взяти 6 очок з 6 можливих завдання, ймовірно таки, реальне.

Хто б що не говорив, найкращий шанс потіснити «Оскар» з другого місця в турнірній таблиці і взяти реванш за поразку у першому колі був якраз в очному протистоянні. Для перемоги гравці обох команд доклали максимум зусиль, однак нічию у цьому матчі сміливо можна назвати справедливим результатом. У першому таймі краще виглядали гравці «Оскара». Неодноразово в гру доводилося вступати Анатолію Коваленкові. Кіпер «Рочина» у першому таймі зробив яскраві три сейви. Словом, Коваленко брав усе, що летіло в ствір воріт. В атаці гравці «Рочина» не виглядали так яскраво, однак команді з Соснівки вдалося змінити ситуацію у другому таймі. У ньому «Рочин» виглядав дещо солідніше. Особливо у другому таймі, коли гості показали кращу фізичну підготовку за суперника. Навіть склалося враження, що для перемоги соснівчанам забракло якихось п’яти хвилин. Дещо підсилили гру і заміни від Володимира Підкіпняка. Що цікаво, Вадим Українець майже наприкінці зустрічі міг стати героєм матчу, однак після подачі з кутового пробив в лічених від стійки сантиметрах. В інших атаках гравцям «Рочина» також бракувало влучності.

Неприємним епізодом у другого тайму для вболівальників «Рочина» стала жовта картка Богданова. Для Миколи вона виявилася дискваліфікуючою – «вісімка» «Рочина» не зіграє проти тернопільської «Ниви».

Поєдинок у Підгір’ї, попри старання обох команд вирвати перемогу, так і завершився без голів. У середу, 7 червня, «Рочин» у Соснівці зіграє проти «Галичини» з Великого Дорошева у матчі чергового туру чемпіонату Прем’єр-ліги Львівщини. Матч дорослих складів розпочнеться о 17:00.

Чемпіонат України серед аматорів. Група 1. Тур 20

Підгір’я, стадіон «Маяк», 500 глядачів

«Оскар» (Підгір’я, Івано-Франківська обл..) – «Рочин» (Соснівка, Львівська обл..) – 0:0

«Оскар»: Макогон, Долотко, Лазорик, Яневич (Романишин, 49), Іванишин (Герин, 86), Стоцький, Данищук, Курташ (Басараб, 64), Блащук (Онуфрак, 60, (Цвеюк, 80)), Дмитрів, Цимбалістий

«Рочин»: Коваленко, Домальчук, Іванишин, Портянко, Васюта (Процишин, 71), Найдишак, Богданов, Яструб (Дева, 73), Кутний, Цюпка (Болкіт, 81), Кохман (Українець, 86)

Попередження: Данищук, 60, Стоцький, 62 – Богданов, 73

Арбітр: А. Кошура (Чернівці)

Асистенти арбітра: Є. Гашков (Чернівці), І. Горбатюк (Чернівці)

Четвертий арбітр: І. Заліський (Івано-Франківськ)

Спостерігач арбітражу: О. Найко (Тернопільська обл..)

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ