Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Особливі вітання для мами», - у Львові відбудеться акція для дітей з особливими потребами

У понеділок, 9 травня, об 11:00 у парку ім. Івана Франка, біля Ротонди, відбудеться акція до Дня матері під назвою «Особливі вітання для мами» за участю сімей, що виховують дітей з особливими потребами. Організовують захід ГО «Батьки Джерела» і Львівський волонтерський центр. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У межах акції відбудеться майстер-клас для дітей із виготовлення шумових музичних інструментів та розмальовування глиняних фігурок. Опісля за допомогою зроблених власноруч шумовичків діти зіграють концерт і отримають символічні подарунки. Вийти на імпровізовану сцену із привітанням для мами зможуть усі охочі.

Після концерту учасники акції матимуть тепле і цікаве спілкування у форматі пікніка за чашечкою чаю/кави.

«Мама – найважливіша і найближча людина для дитини. Діти з особливими потребами – не виняток. Вони так само люблять своїх мам і люблять бачити найріднішу людину усміхненою і щасливою. Для того ми й проводимо цю акцію», - говорить Юлія Аронова, голова ГО «Батьки Джерела».

Довідка

ГО «Батьки Джерела» - громадська організація, створена батьками дітей з особливими потребами у 2010 році. На сьогодні об’єднує більше 30 родин. Серед її членів є також ті, хто, не маючи дітей з інвалідністю, опікується їх долею та допомагає відстоювати право на гідне життя.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ