Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Особливої охорони на сесії Львівської міської ради не передбачається

Завтра, 9 січня у Львові відбудеться засідання сесії міської ради. Попереднє засідання, яке було заплановане на 26 січня, як відомо, скасували через загрозу громадських безпорядків.

Як повідомив міський голова Львівської міської ради Андрій Садовий,  особливої охорони на сесії 9 лютого не передбачається.

«Так звані «активісти», що блокують роботу ради, – це криміналітет 90-их років, який хоче впливати на рішення міської ради. Але ніхто не має права чинити тиск на депутатів міської ради в той час, коли вони приймають рішення.  Є профільні комісії, і депутати ведуть прийом громадян. Будь ласка,  приходьте, спілкуйтеся скільки потрібно. Але коли депутати зайшли в сесійну залу – має бути спокій, коли вдумливо і виважено слід приймати рішення. Кримінал хоче тиснути – цього не буде. І ми з вами самі це забезпечимо. Я думаю, ми маємо для цього сили і здоров’я».

Додамо, що напередодні 26 січня, саме перед сесією, яка не відбулась, частина депутатів-жінок Львівської міської ради виступила  із заявою про загрозу з боку активістів.

Мешканці Львова повстають проти сміттєвих майданчиків

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ