Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Останній сезон "Карткового будинка" буде без Кевіна Спейсі

Останній сезон популярного телесеріалу "Картковий будинок" зніматимуть у 2018 році без Кевіна Спейсі, - ВВС Україна.

Відомий кіноактор, який нещодавно опинився у центрі секс-скандалу, вже знявся в декількох епізодах фінального шостого сезону телесеріалу фірми Netfliх.

За словами очільника фірми Теда Сарандоса, в останніх епізодах сезону головну роль віддадуть акторці Робін Райт, яка грає дружину колишнього президента Френка Андервуда.

У книзі Майкла Доббса, на основі якої знімається телесеріал, Френк Андервуд вмирає, тому це не має стати сюжетною проблемою.

На початку листопада Netflix оголосила про розрив співпраці зі Спейсі, якого звинуватили в сексуальних домаганнях.

Тоді ж з'ясувалося, що Netfliх відмовиться від зйомок біографічного фільму про Гора Відаля, у якому пан Спейсі мав зіграти головну роль.

У понеділок на прес-конференції Тед Сарандос оголосив, що зйомки телесеріалу відновлять на початку наступного року, а знімальну групу із двома тисячами людей залишать.

У фінальному сезоні "Карткового будинка" буде вісім епізодів.

Є інформація, що Netfliх може почати зйомки нового телесеріалу, який став би продовженням або міг розвинути сюжетні лінїї "Карткового будинка", на якому компанія уже заробила багато мільйонів.

Кевіна Спейсі також замінили на актора Крістофера Пламмер у фільмі режисера Рідлі Скотта "Всі гроші світу", який має вийти 22 грудня. Для цього довелося перезняти кілька сцен фільму.

Netflix може витратити сім мільярдів доларів на нову кінопродукцію у 2018 році. Пан Сарандос оголосив, що компанія збирається збільшити фінансування мультиплікаційних та іноземних фільмів.

"Ми прагнемо уникнути перспективи перетворення в компанію, яка зайнята виробництвом єдиного, нехай і вигідного бренду, - сказав Тед Сарандос. - Ми збираємося працювати в декількох жанрах одночасно, а для цього потрібна відповідна стратегія".

ВВС Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ