Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Остання представниця України у Wimbledon-2017 не вийшла до півфіналу

Єдиній представниці України, яка ще залишилася на дистанції "дорослого" Вімблдонського турніру, Людмилі Кіченок з Дніпра не судилося вийти до півфіналу змагань у міксті (змішані пари), - Укрінформ.

Разом із хорватом Мате Павичем Кіченок у чвертфінальному поєдинку за 1 годину 11 секунд поступилася дуету  Марія-Хосе Мартінес Санчес (Іспанія)/Марсело Демолінер (Бризилія) - 3:6, 6:2, 3:6, повідомляє Укрінформ.

У полуфіналі Вімблдонського турніру Мартінес Санчес і Демолінер зустрінуться з Мартіною Хінгіс (Швейцарія) та Джеймі Мареєм (Велика Британія). Джеймі, старший брат нинішнього лідера рейтингу АТР Енді Маррея, колись був першою "ракеткою" світу у парному розряді, а Мартіна - в одиночному. 

Безперечно, на хід сьогоднішнього поєдинку вплинула втома Павича. Хорват буквально за годину до зустрічі у міксі вийшов у фінал парного чоловічого турніру, провівши на корті цілих 4 години 35 хвилин.   

Нагадаємо, що сьогодні ж в юніорських змаганнях Вімблдона 15-річна киянка Марта Костюк разом із 17-річною Керсон Бренстін з Канади у другому раунді парних змагань юніорського Вімблдона обіграла представниць Швейцарії Ілену Ін-Альбон та Сімону Вальтерт - 6:3, 6:3.

Тепер за місце у півфіналі Марта і Керсон посперечаються з парою  Еміліана Аранго (Колумбія)/Еллі Дуглас (США). 

Укрінформ
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ