Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Освітяни передумали виходити на «акції протесту»

Анонсована раніше акція протесту профспілок, що мала відбутись 14 листопада і до участі в якій мали бути залучені працівники освітньої сфери, не відбудеться. Про це йдеться у повідомленні Федерації профспілок України, - Освіта.ua.

Причиною відмови від «акцій протесту» у профспілці називають готовність уряду вирішувати у співпраці з профспілками порушені ними питання.

У профспілці зазначають, що під час зустрічі з прем’єр-міністром досягнуті домовленості про надання відповідних доручень членам уряду та керівникам обласних державних адміністрацій щодо вимог профспілок.

Ще однією причиною відмови від «протестних акцій» у профспілці назвали загострення суспільно-політичної ситуації в столиці.

«Дату проведення акції залишено відкритою до прийняття окремим рішенням Президії ФПУ, взявши до уваги результати виконання протокольних доручень прем’єр-міністра України за підсумками зустрічі з керівниками всеукраїнських профспілок та профоб’єднань», - повідомили у Федерації профспілок України.

Як відомо, наприкінці жовтня Профспілка працівників освіти і науки заявила про плани взяти участь у Всеукраїнській акції протесту, що була ініційована Федерацією профспілок України. В освітянській профспілці був сформований перелік галузевих вимог до органів державної влади, з якими вона мала намір вивести освітян на вулицю.

Освіта.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ