Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Пакет акцій банку «Львів» купила швейцарська компанія

Сьогодні, 12 вересня, банк «Львів» подав необхідну документацію до Національного банку України щодо погодження інвестиції нового стратегічного акціонера, незалежної швейцарської компанії з управління активами ResponsAbility Participations AG. Про це повідомили в банку.

Банк «Львів» вже більше як 25 років успішно обслуговує фізичних та юридичних осіб на території Західної України. Головний офіс, що розташований у самому центрі Львова, та широка мережа відділень по всій Західній Україні, надають доступні та зручні фінансові послуги. 

Власник банку, Маргеір Петурсон, розпочав співпрацю з відповідальним та надійним партнером, який розділяє його переконання в тому, що «місцевий Банк зі Львова якнайкраще підходить для обслуговування клієнтів у Західній Україні, тому що ми розуміємо людей, їх фінансові потреби та віримо в потенціал регіону. Найкращий практичний досвід з Швейцарії, провідного світового банківського ринку, дозволять нам рости і розвивати міцний і надійний регіональний банк для малого та середнього бізнесу та приватних осіб».

Пан Петурсон та ResponsAbility поділяють прагнення стати провідним постачальником надійних та орієнтованих на потреби клієнтів фінансових послуг для малого та середнього бізнесу в Західній Україні. Банк «Львів» продовжуватиме надавати високоякісні послуги клієнтам завдяки підвищенню ефективності та впровадженню новітніх технологій, що призведе до динамічного зростання та покращення фінансової стійкості банку.

Банк «Львів» - публічне акціонерне товариство, засноване в 1990. Банк підзвітний Національному Банку України. Станом на кінець 2016 року загальна сума активів Банку «Львів» становить 54 млн. дол. США, депозитів - 38 млн. дол. США, валовий обсяг кредитного портфелю – 32 млн. дол. США. Банк налічує 24 відділення та 270 працівників. 

ResponsAbility Participations AG – провідна компанія з управління активами у сфері інвестицій, яка пропонує професійні інвестиційні рішення для приватних, інституційних та державних інвесторів. Компанія здійснює фінансування шляхом залучення позикового капіталу та фінансування за рахунок власних ресурсів у країнах з економікою, що розвивається.

ResponsAbility Participations AG управляє активами у розмірі 3,2 мільярдів доларів США, що є під управлінням, інвестованих в більш ніж 550 компаній у 97 країнах. Компанія заснована у 2003 році, головний офіс є у Цюріху, також має офіси в Бангкоку, Гонконгу, Лімі, Люксембурзі, Мумбаї, Найробі, Осло та Парижі.

Акціонери компанії – це ряд авторитетних установ на швейцарському фінансовому ринку. ResponsAbility Participations AG регулюється Швейцарською Службою по нагляду за фінансовим ринком FINMA. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ