Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Пакет акцій банку «Львів» придбав швейцарський інвестор

Новий швейцарський інвестор respons Ability Participations AG звернувся в НБУ щодо погодження придбання неконтрольного пакету акцій Банку «Львів», повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 У свою чергу Банк «Львів» вже вчора подав необхідну документацію до Національного банку України щодо погодження інвестиції нового стратегічного акціонера, незалежної швейцарської компанії з управління активами ResponsAbility Participations AG.

Банк розпочав співпрацю з відповідальним та надійним партнером, який розділяє його переконання в тому, що місцевий Банк зі Львова якнайкраще підходить для обслуговування клієнтів у Західній Україні, тому що він розуміє людей, їх фінансові потреби та вірить в потенціал регіону. Найкращий практичний досвід з Швейцарії, провідного світового банківського ринку, дозволить Банку рости і розвивати міцний і надійний регіональний банк для малого та середнього бізнесу та приватних осіб.

ResponsAbility поділяє прагнення стати провідним постачальником надійних та орієнтованих на потреби клієнтів фінансових послуг для малого та середнього бізнесу в Західній Україні. Банк «Львів» продовжуватиме надавати високоякісні послуги клієнтам завдяки підвищенню ефективності та впровадженню новітніх технологій, що призведе до динамічного зростання та покращення фінансової стійкості банку.

Інформаційна довідка

ResponsAbility Participations AG – провідна компанія з управління активами у сфері інвестицій, яка пропонує професійні інвестиційні рішення для приватних, інституційних та державних інвесторів. Компанія здійснює фінансування шляхом залучення позикового капіталу та фінансування за рахунок власних ресурсів у країнах з економікою, що розвивається.

Компанія заснована у 2003 році, головний офіс знаходиться у Цюріху, також має офіси в Бангкоку, Гонконгу, Лімі, Люксембурзі, Мумбаї, Найробі, Осло та Парижі. Акціонери компанії – це ряд авторитетних установ на швейцарському фінансовому ринку. ResponsAbility Participations AG регулюється Швейцарською Службою по нагляду за фінансовим ринком FINMA.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ