Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Пані Яновська" розповіла, який халат носити вдома і чому

Співзасновниця та директор українського бренду домашнього одягу "Пані Яновська" Вікторія Яновська вважає, що в домашніх умовах найзручніше носити халат.

"Темп життя сучасної людини дуже швидкий, тому вдома ми прагнемо максимального комфорту. Дуже в цьому допомагають домашні речі, які налаштовують на розслаблення, сприяють гарному відпочинку. Безпрограшний варіант – халат (https://paniyanovska.ua/uk/women/halati/). Він безумовний лідер серед жінок та чоловіків, своєрідний "кокон", у якому можна сховатися від бентежного навколишнього світу", - сказала вона.

Яновська зазначила, що існує багато варіантів одягу, у якому можна ходити вдома, але краще ніж халат людство поки нічого не вигадало. У нього дуже багато переваг:

  • Комфорт – коли ви занурюєтесь у м'якість бавовни, велюру чи махри, душу наповнює гармонія, а вільний крій сприяє релаксу;
  • Натуральні матеріали – тканини, з яких шиють халати, не заважають тілу «дихати»;
  • Стильний вигляд – сучасні фасони виглядають дуже ефектно та підкреслюють плюси фігури.

«Обираючи халат слід, перш за все, звернути увагу на матеріал – його м'якість, натуральність. Якщо обираєте халат для теплої пори року, підійде бавовна, для осені та зими краще брати велюрові або махрові моделі», – додала директор бренду "Пані Яновська".

Асортимент фасонів халатів доволі широкий. Класика жанру – вільний силует, але якщо ви прагнете підкреслити стрункість фігури, можна обрати приталений. Також пропонується великий вибір варіантів застібки: запах, пояс, блискавка, ґудзики.

Тим, хто любить, щоб навіть вдома усе необхідне було під рукою, варто звернути увагу на халати з карманами. Ще один функціональний дизайнерський винахід – капюшон. Від не дозволить змерзнути, коли у квартирі прохолодно. Часто на жіночих капюшонах присутні нашивки у вигляді заячих вушок. Це виглядає дуже зворушливо та мило.

Щодо дизайну, то можливі будь-які варіанти – однотонний мінімалізм або ефектні прикраси: принти, манжети, волані і т.д. "Серед розмаїття асортименту бренду "Пані Яновська" досить легко знайти халат мрії. І взагалі, хто сказав, що він повинен бути один? Чим більше халатів, тим краще: з коротким рукавом для літа, теплий для зими, елегантний приталений – для вільного часу з коханою людиною!" - підкреслила Вікторія Яновська.

Інформація розміщена на правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ