Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Парасюк пояснив, чому влаштував бійку в суді у справі про інцидент на Драгобраті

Депутат Верховної Ради України Володимир Парасюк (позафракційний) пояснив свою поведінку під час засідання Закарпатського апеляційного суду у справі про бійку на Драгобраті.

"А тепер про прокурорів... Можете мене засуджувати, але я буду жорстко реагувати, коли будуть принижувати честь і гідність моїх побратимів. Я ніколи не буду мовчати на хамське ставлення і висловлювання: "А ви думали, що буде інакше? Будуть сидіти". Я борюся так, як вмію і, може, це іноді трохи емоційно, але це щиро. Герої Майдану, добровольці, кіборги не повинні сидіти в тюрмах за шиті білими нитками справи", - написав Парасюк на своїй сторінці в Facebook.

Варто відзначити, що ужгородська прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом хуліганства (частини 3 статті 296 Кримінального кодексу України) у приміщенні Апеляційного суду Закарпатської області при розгляді апеляційних скарг про зміну запобіжного заходу затриманим за бійку на Драгобраті.

"Мова йде про ситуацію, коли в період з 23:30 22 січня до 7:00 23 січня народним депутатом Володимиром Парасюком разом з групою невстановлених осіб близько 50-80 осіб, одягнених у камуфляжну форму з нашивками ДУК "Правий сектор", які прибули в зал суду для підтримки підозрюваних, спровокували бійку з правоохоронцями. В ході бійки правопорушники брутально висловлювалися нецензурною лайкою, спровокували бійку і почали блокувати можливість конвоювання з залу суду підозрюваного", - повідомили в прес-службі прокуратури Закарпатської області.

Нагадаємо, це вже не перший випадок, коли Парасюк застосовує заходи фізичного впливу стосовно опонентів. Раніше Парасюк вдарив ногою по голові заступника керівника відділу "К" Служби безпеки України Василя Пісного. В ході засідання антикорупційного комітету Парасюк звинуватив Пісного у "кришуванні" львівської міліції та деяких підприємств. Обстановка загострилася, коли співробітник СБУ заявив, що він для Майдану зробив більше, ніж Парасюк, який, за його словами, просто "махнув рукою".

DT.UA

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ