Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Парасюк спростував інформацію стосовно броньованого автомобіля

Володимир Парасюк, на своїй Facebook сторінці, спростував інформацію стосовно броньованого автомобіля на якому він приїхав блокувати Крим.

"Автомобіль Ford F350 передав мій друг Віталік Гошовський з Канади, який купив його за власні кошти. Ми за власний рахунок його бронювали, пофарбували та привели в належний технічний стан.

Оскільки всі добровольчі батальйони були виведені з передової, ми хотіли передати авто котрійсь з частин ЗСУ. Однак, Віталій був категорично проти через факти розкрадання канадської гуманітарної допомоги керівництвом ЗСУ. Тому ми прийняли рішення передати автомобіль бійцям-добровольцям, які неофіційно воюють на передовій, що ми власне і зробили.

На даний час хлопці на цьому авто повернулись додому на ротацію і разом зі мною поїхали на блокаду. На цьому авто вони також і повернуться назад в зону АТО.
Чому ми приїхали саме цією машиною блокувати Крим?
А тому, що за 100 метрів стоять "зелені чоловічки" з автоматами і танками, а ми кожної ночі їздимо по зоні розмежування і шукаємо можливі місця перевезення контрабанди.

Мені дивно, чому авторитетні видання ведуться на провокацію, яка не підтверджена жодними фактами і посилаються на розповіді невідомих людей.

Маю надію, що надав вичерпне пояснення щодо авто, на якому ми приїхали блокувати Крим", - Володимир Парасюк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ