Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Паркан забудовника на Осокорках у Києві знесли повторно

Паркан забудовника на Осокорках у Києві знесли повторно. Повідомив сайт LB.ua.

Жителі мікрорайону Осокорки в Києві повторно знесли паркан, встановлений забудовником на проспекті Бажана. Про це повідомляє кореспондент LB.ua.

До сьомої години вечора біля метро "Осокорки" зібралися понад 200 місцевих жителів. Протягом кількох хвилин активісти знесли металевий паркан, встановлений забудовником сьогодні вночі, і підпалили будівельний інвентар.

Загалом обстановка на місці будівництва спокійна, міліції немає, так само, як і представників забудовника. Кореспондент LB.ua зазначає, що люди в штатському фіксують те, що відбувається, на відео, але не втручаються.

Нагадаємо, напередодні активісти вже зламали паркан на місці будівництва ТЦ. Оскільки акцію було анонсовано заздалегідь, у призначений час на місце будівництва приїхали чотири автобуси з міліціонерами. Кореспондент LB.ua упізнав у них колишніх "беркутівців". Назвати себе міліціонери відмовилися, поводилися агресивно, відразу ж почали затримувати активістів. За фактом застосування сили до активістів у МВС розпочали службове розслідування,начальника Дарницького райвідділу міліції усунуто міністром від виконання службових обов'язків на період проведення розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ