Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Партія Ляшка висунула на вибори чергову модель

Партія Ляшка висунула на вибори чергову модель, - Еспресо.TV.

"Радикальна партія" Ляшка висунула в територіальному виборчому окрузі №72 (місто Буча) на виборах депутатів Київської обласної ради 23-річну Кіру Геннадіївну Кучеренко.

На трасах Київської області з'явилися білборди, де кандидат зображена в кращих традиціях партії - з вилами в руках, а текст на білборді стверджує, що "Кучеренко Кiра - не продажна шкiра".

Сьогодні на своїй сторінці в соціальній мережі Кучеренко називає себе киянкою, проте народилася вона в місті Лисичанськ Луганської області. Саме як уродженка Лисичанська вона брала участь у конкурсі "Перша леді Одеси - 2013".

В одному з інтерв'ю після конкурсу краси в Одесі Кіра розповіла журналістам, що ставати моделлю не хоче.
"Хоч я і вчуся в юракадемії, але після закінчення мені б не хотілося працювати в прокуратурі, суди, кримінальні справи -... це не для мене Також не хотілося б стикатися лицем до лиця з корупцією, будь-які прояви цього я ненавиджу. Надалі хотіла б  бачити себе співробітником якогось міжнародного відділу, бажано з загранвідрядженнями, я дуже люблю подорожувати ", - розповіла журналістам Кучеренко.

У 2014 році Кіра Геннадіївна розмістила в мережі своє резюме, з якого випливає, що вона шукала роботу юриста.

Нагадаємо, раніше виник скандал з іншою депутаткою модельної зовнішності від "Радикальної партії" 24-річною Оленою Кошелєвою.

В офіційній біографії Кошелєва називає себе безробітною волонтеркою. Однак її "волонтерство" поставили під сумнів справжні харківські волонтери ще під час виборчої кампанії.

Тоді відома в Харкові група волонтерів "Сестра милосердя АТО" звернулася до Ляшка з проханням пояснити, чому за списком його політичної сили на виборах-2014 балотується людина, котру представляють журналістам як "волонтер Харківського військового госпіталя Олена Кошелєва".

Еспресо.TV

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ