Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Партія регіонів на вибори у березні 2011 року не піде, - Гриценко

Гриценко: Завдання опозиції – не допустити створення владою в Раді більшості у 300 голосів«Влада побоїться проводити парламентські вибори навесні 2011 року», - вважає голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони, голова партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко. Таку думку він висловив в ефірі програми «Правда Віталія Портникова» на телеканалі «ТВі».

Народний депутат переконаний, вибори до Верховної Ради відбудуться найімовірніше у жовтні 2012 року. Як би хто не переконував Партію регіонів у швидкій перемозі, за словами Гриценка, вони не мають сьогодні широкої підтримки серед населення…

Стосовно того, якою саме буде виборча система на парламентських виборах, голова Комітету ВР з питань нацбезпеки і оборони відмітив, що цілком можливо вона буде змішаною.«Регіонали побачили, що таким чином можуть провести у Раду до 200 мажоритарників і 100 осіб по списку, зламавши через коліно все, що тільки мо!
 жна. Якщо ж у них буде 300 голосів, то далі вибори взагалі можна не проводити, обирати президента у парламенті. Тому сьогодні завдання для опозиції – скоординувати та об’єднати свої зусилля, щоб цього не допустити», - підкреслив голова «Громадянської позиції».

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ