Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Партія регіонів підтримала Павлюка

Фракція Партії регіонів під час сьогоднішнього сесійного засідання Львівської міської ради підтримала кандидатуру представника ВО «Свобода» Василя Павлюка під час таємного голосування за секретаря міськради. Про це повідомив член фракції Партії регіонів у ЛМР Володимир Пасічник. Повідомила прес-служба фракції Партії регіонів.

«Безсумнівно, що сьогодні голосування показове, дуже знакове. Я дуже тішуся з того, що у Львівській міській раді консенсусно майже абсолютно переміг Василь Павлюк, з чим я його вітаю. Фракція Партії регіонів одностайно підтримала його кандидатуру. Ми знаємо пана Василя як досвідченого політика, як доброго фахівця, як депутата, який вже не перший раз працює у Львівській міській раді. Тому фракція Партії регіонів без сумніву підтримала цю кандидатуру», - розповів Володимир Пасічник.

За його словами, перше голосування у Львівській міській раді показало, що ідеологія не заважає нормальним людям нормально працювати. «Я переконаний, що основна ідеологія, яка має панувати в сесійній залі, – це ідеологія Львова, ідеологія львів’ян і громади. Це найвищий пріоритет, який мають поставити перед собою депутати. Ми будемо притримуватись цієї позиції і, я думаю, що це дасть можливість сформувати ту платформу, на якій всі депутати будуть такими ж одностайними як і під час сьогоднішнього таємного голосування», - наголосив Володимир Пасічник.

Він також зазначив, що фракція Партії регіонів буде пропонувати своїх кандидатів на посади голів профільних депутатських комісій у Львівській міській раді. Зокрема, за словами В. Пасічника, директор Оперного театру Тадей Едер претендує очолити комісію культури, гендиректор ФК «Карпати» Ігор Дедишин міг би очолити комісію спорту. Сам В. Пасічник, який працює завідувачем кафедри «Львівської політехніки», бачить себе в освітній комісії.

«Робота в комісіях – це одне із завдань, яке повинні ставити перед собою усі без винятку депутати незалежно від партійної приналежності. Дуже би хотілося, щоб комісії формувалися саме на професійній основі, на фаховості претендентів. Багато буде залежати від сесійної зали, яка буде підтримувати очільників і заступників очільників комісій. Я глибоко переконаний, що в комісії за профілем повинні входити і працювати професіонали своїх галузей», - наголосив Володимир Пасічник.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ