Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Партія регіонів у будь-який час дня та ночі готова прийти і проголосувати за спікера Плюща – Тарас Чорновіл

Відсутність підписів під угодою про створення демократичної коаліції є вигідним для Партії регіонів, оскільки ми маємо можливість вести переговори про створення коаліції. Про це у коментарі «Гал-info» повідомив народний депутат України 6 скликання Тарас Чорновіл.
«Ми могли б провести сепаратні переговори із представниками Комуністичної партії України, Блоку Литвина та з певною частиною «Нашої України – Народної самооборони» про ситуативну більшість у парламенті. Регламент роботи ВРУ дозволяє нам обрати спікера і без офіційного створення будь-якої коаліції. Ми могли б провести сепаратні переговори, прийти у парламент і обрати спікером, скажімо, Плюща. Однак наша політична сила не веде жодних переговорів про голосування спікера без коаліції», — сказав Тарас Чорновіл.
Водночас він зазначив: «Якщо наша політична сила знатиме, що є достатня кількість голосів для обрання спікером Плюща без створення коаліції, то ми готові прийти у зал парламенту в будь-який час дня чи ночі і проголосувати за його кандидатуру», — додав він.
Нагадаємо, наразі під створенням коаліції демократичних сил не підписалися 7 народних депутатів від НУНС, у тому числі і Іван Плющ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ