Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Пасажирам поїзда, в якому їхав Саакашвілі, повернули гроші

Понад 200 пасажирів поїзду Перемишль-Київ отримали компенсацію на загальну суму 60,6 тис. грн через затримку транспорту 10 вересня, в якому перебував Міхеіл Саакашвілі. Про це повідомило "Громадське радіо" з посилання на відповідь Укрзалізниці на запит.

"На даний час ПАТ "Укрзалізниця" забезпечило поверенння вартості проїзних документів  на поїзд №715 Перемишль-Київ 207 пасажирам на суму 60,6 тис. грн., у  т.ч. 170 пасажирів отримали повну вартість квитка та 37 пасажирів – різницю вартості квитка за проїзд у вагонах нижчої категорії", - йдеться у відповіді Укрзалізниці.

Як зазначається, затримка в курсуванні швидкісного поїзда відбулася не з їхньої вини.  

"Потяг 10 вересня затримався на 3 години і 45 хвилин через присутність у ньому людини, яка не мала необхідних документів для в’їзду в Україну - екс-президента Грузії Міхеїла Саакашвілі", - уточнюють в Укрзалізниці.

Загалом на даний потяг перевізник по Україні реалізовав 425 місць. А також у сполученні  Польща-Україна - 388 місць.

Як додається, перевезення пасажирів поїзда №716 Перемишль-Київ, відправлення якого було затримано 10 вересня 2017 року, Укрзалізниця забезпечила власним рухомим складом.

"Пасажирам було запропоновано скористатися поїздом Інтерсіті+ №705 Перемишль-Київ. Ним скористалися пасажири які прямували до Києва", - повідомляють в Укрзалізниці.

Еспресо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ