Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Пасажирів маршрутки мало не зварили гарячим паром

Як вже повідомлялось,11 червня, близько 19.00 в Турківське відділення поліції надійшла інформація з районної лікарні про те, що до них з термічними опіками 1-2 ступеню доставлено п’ятьох осіб. Як встановили правоохоронці, тілесні ушкодження потерпілі отримали поблизу села Бориня у салоні автобуса «Еталон», який здійснював рейс за маршрутом Львів-Гусне. В транспортному засобі на той момент було близько 40 людей.

Як повідомив відділ комунікації поліції Львівської області, попередньо  встановлено, що у системі охолодження двигуна автобуса зірвало кришку розширювального бачка і гаряча пара потрапила на людей.

Серед потерпілих – водій автобуса, 43-річний житель Старосамбірського району, та четверо пасажирів, мешканців Турківського району. Із них – двоє дівчаток віком 7 та 8 років. Восьмирічна школярка госпіталізована в реанімаційне відділення лікарні у тяжкому стані.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст.287 (випуск в експлуатацію технічно несправних транспортних засобів або інше порушення їх експлуатації) КК України. Максимальне покарання, передбачене санцією статті – до п’яти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з відповідальністю за технічний стан або експлуатацію транспортних засобів, на строк до трьох років або без такого.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ