Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Пасажири одеського "Інтерсіті" їхали ... стоячи

1/2
Пасажири потяга "Інтерсіті" маршруту Одеса-Київ були змушені їхати стоячи через недостачу кількох вагонів. Про це пасажири поїзда активно повідомляють у ЗМІ та пишуть в соціальних мережах.

Зокрема, Марія Фабричова у Facebook написала: "Сьогодні моєму чоловікові було необхідно виїжджати з Вінниці раніше ніж нам (з робочих питань); він взяв квиток на швидкісний поїзд. Виявилося, що до поїзда не причепили 4 (чотири) вагони!!! І тепер Андрій і багато інших людей, включно з дітьми, їдуть стоячи (з речами, як годиться). Може, хтось пояснить "сенс цієї казки", бажано з юридичної точки зору, бо моя фантазія малює картини судового позову проти "Укрзалізниці".

Андрій Швець, певно той самий чоловік, у коментарях допису розмістив фотографію з вагона. Він навіть уточнив номер потяга, час та місце посадки: "764Ш, Одеса-Дарниця, 13/08, 10:30 від станції Вінниця". Він також зазначив, що стюарт на квитках пасажирів ставив позначки – від руки і без печатки – про повернення грошей.

Інший пасажир, жителька Кропивницького Валентина, розповіла місцевому інформаційному порталу "Гречка", що певна частина пасажирів, які о пів на шосту ранку мали виїжджати з Одеси до Києва цим потягом виявили, що їх вагонів (за квитками) – немає.

"Потяг прибув на чотири вагони коротшим. У нас квитки, у мене квиток за 615 грн у вагон люкс, №7, а вагонів взагалі п'ять. Люди з дітьми з моря вертаються. Все що їм пропонують кондуктори – шматочки картонки, щоб не сидіти на голій підлозі", – розповіла вона і уточнила, що приблизно 400 пасажирів "розпихали" по чотирьох вагонах.

Як повідомили працівники потяга, вагонів не вистачило, бо за два дні до цього сталась поломка. А от пасажирів про це не попередили.

5 канал

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ