Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Пашинський програв суд щодо оборудок із "нафтою Курченка", – нардеп

Депутат від "Народного фронту" Сергій Пашинський програв у Печерському суді справу проти народних депутатів Дмитра Добродомова та Сергія Соболєва, які звинуватили його у зловживаннях із "нафтопродуктами Курченка". Про це на своїй сторінці в facebook повідомив Добродомов.

За його словами, у п’ятницю, 1 липня, "Пашинський програв у Печерському суді справу, розгляд якої сам і ініціював. Я разом із Сергієм Соболєвим, а також із двома медіа - Канал Савика Шустера 3S.tv та 112.ua був у цій справі "відповідачем".

"Пашинський подав на нас до суду через оприлюднення в ефірі згаданих каналів інформації про його причетність до зловживання із конфіскованими "нафтопродуктами Курченка", котрі були реалізовані внаслідок брудної оборудки за заниженим цінами фірмі його бізнес-партнера, а частина узагалі зникла, як начебто неякісний продукт", - написав Добродомов.

Також Добродомов зазначає, що рік тому, на засіданні нашого Антикорупційного комітету, де розглядалась ця корупційна оборудка, Пашинський сказав, що подасть до суду і в разі свого програшу складе депутатський мандат.

"Відповідно тепер, коли у судовій справі поставлено крапку, хочу нагадати пану Пашинському про його обіцянку. Адже справу про завдані державі збитки в результаті тієї оборудки з нафтопродуктами (які, до речі, мали бути використані для оборонних потреб) - вже розслідує НАБУ, куди передали справу з СБУ та мають передати з ГПУ", - сказано у повідомленні Добродомова.

"Українська правда" спробувала зв'язатися із Пашинським, однак його телефон не відповідає.

Раніше "Українська правда" також публікувала власне розслідування, згідно з яким існують підстави підозрювати Пашинського і та його компаньйона Сергія Тищенка у розкраданні газу олігарха часів Януковича Сергія Курченка.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ