Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ПАТ «Львігаз» до Дня захисника України передасть бійцям дитячі малюнки та благодійну допомогу

ПАТ «Львігаз» до Дня захисника України передасть бійцям дитячі малюнки та благодійну допомогу. Про це Гал-інфо повідомили в прес-службі компанії.

З нагоди Дня захисника України ПАТ «Львівгаз» проведе серед дітей своїх працівників конкурс малюнку – «Безпечна Україна». У такий спосіб компанія має намір підтримати українських бійців, котрі стоять на захисті цілісності нашої країни. Кращі роботи юних митців разом із благодійною допомогою від компанії будуть передані захисникам, що перебувають на cході України.

Головна тема дитячих малюнків буде присвячена мужності українських бійців, які ціною власного життя забезпечують спокій в країні. Роботи виконуватимуть діти працівників компанії віком від 6 до 14 років. Основне завдання для них – відобразити та передати в малюнках теплі відчуття до захисників держави, що  перебувають в зоні проведення антитерористичної операції.

«Таким чином, хочемо підтримати наших хлопців на Сході, подарувати їм частинку тепла і щирих емоцій, адже дитячі емоції непідкупні. Свої найтепліші відчуття до бійців ми пропонуємо дітям передати у малюнках. Юні митці зможуть зобразити своє бачення та ставлення до захисників держави, котрі бережуть наш з вами спокій. У свою чергу кожен із учасників конкурсу отримає заохочувальний подарунок від компанії», - зазначив Голова правління Юрій Войсович.

Усі роботи дітей будуть оприлюднені на офіційному сайті компанії lv.104.ua Обрати кращі малюнки  зможе кожен до 10 жовтня шляхом онлайн-голосування. Окрім того, дитячі роботи будуть виставлені на огляд в Центрі обслуговування споживачів за адресою м.Львів, вул.Золота, 42.

Кращі дитячі роботи, які на сайті компанії отримають найбільше онлайн-голосів до 14 жовтня – Дня захисника України разом із благодійною допомогою від ПАТ «Львівгаз» будуть передані українським бійцям, що перебувають на Сході України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ