Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Патрульні запрошують Сихівчан на толоку у парк імені блаженного Івана Павла ІІ

23 квітня о 10 годині начальник Управління патрульної поліції Львова, командири батальйонів, рот, інспектори та працівники самого управління вийдуть на толоку в так званий сихівський ліс.

«Піші патрулі обходячи цей лісопарк, особливо після вихідних днів, помічають неприбране сміття залишене відпочиваючими. До нас надходять звернення від сихівчан, аби ми хоч якось вплинули на порушників благоустрою. Патрульні поліцейські вирішили перед Великодніми святами та днем міста Львова долучитися до міської толоки і допомогти навести лад у парку імені блаженного Івана Павла ІІ. І просимо аби долучилися небайдужі. Давайте спільно зробимо наше місто кращим та чистішим. І цей парк буде окрасою Сихівського району» - зауважив начальник Управління патрульної поліції у місті Львові Антон Пузиревський.

Наявність у мешканців рукавичок та садово-городнього інвентарю вітається. Тож чекаємо усіх бажаючих долучитися до спільної толоки разом з патрульними Львова у суботу 23 квітня о 10 годині. Місце зустрічі біля патрульного автомобіля на перетині вулиць Скрипника – Лісна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ