Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Павло Клімкін візьме участь у спеціальному засіданні ГУАМ у Тбілісі

​7-8 жовтня 2017 року Міністр закордонних справ України Павло Клімкін перебуватиме у Тбілісі, де візьме участь у спеціальному засіданні Ради міністрів закордонних справ (РМЗС) ГУАМ з нагоди відзначення 20-ї річниці створення ГУАМ. Про це повідомили в прес-службі МЗС України.

Запланована двостороння зустріч Міністра закордонних справ України Павла Клімкіна з Віце-Прем‘єр-міністром, Міністром закордонних справ Грузії Міхеїлом Джанелідзе, під час якої будуть обговорені нагальні питання розвитку стратегічного партнерства між Україною і Грузією, започаткованого 18 липня 2017 року в ході державного візиту до Грузії Президента України П.О.Порошенка.

РМЗС ГУАМ проведе своє чергове та спеціальне, розширене засідання, на яке запрошені високі представники країн-партнерів ГУАМ – США та Японії. 

За підсумками засідання буде ухвалено спільне комюніке і протокол засідання РМЗС, планується проведення спільної прес-конференції за участі міністрів закордонних справ і Генерального секретаря ГУАМ. 
Заплановані також зустрічі міністрів закордонних справ ГУАМ з Прем’єр-міністром Грузії Гіоргі Квірікашвілі та Президентом Грузії Гіоргі Маргвелашвілі.

Спеціальне засідання РМЗС ГУАМ проводиться в рамках заходів головування Грузії в Організації, яке продовжиться до кінця цього року. Заходи проводяться у дні святкування Дня міста Тбілісі – «Тбілісоба».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ