Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Павло Жебрівський оприлюднив деталі сьогоднішнього обстрілу Авдіївки

Павло Жебрівський на своїй Facebook сторінці оприлюднив деталі сьогоднішнього обстрілу Авдіївки.

"Рашисти знову обстріляли #Авдіївка. Стріляли із артилерії великого калібру орієнтовно о 18:20.

Один снаряд потрапив у будинок на вул. Гагаріна 1. Снаряд пробив перекриття 5 і 4 поверхів і усе це обвалилось на третій поверх. Але дивом, плити склались як картковий будиночок. І під цією порожниною Господь врятував трьох осіб - 2 мужчин і одну жінку. Рятувальники їх вже звільнили з-під завалів.

Нажаль отримав поранення осколком у голову мешканець міста 1973 р.н. Швидка забрала його в лікарню, але рана виявилась несумісною із життям і він помер у лікарні.

За попередніми даними є небезпека зміщення фасадних плит у будинку. Загалом у цьому будинку пошкоджено 5 квартир. 

В іншому будинку, на цій же вулиці Гагаріна, снаряд потрапив у квартиру на 4 поверсі. Вибухом було розірвано систему опалення. Гаряча вода під тиском вирвалась на квартиру. В результаті значні опіки отримав 76-річний мешканець квартири віку. Швидка уже повезла його опіковий центр Дніпропетровська.

Ще один снаряд залетів через вікно у магазин на першому поверсі у будинку по вул Гагаріна 12. Снаряд перелетів через зал і влучив у стіну. У той час в торговому хзалі було 4 дівчини, але, на превелике щастя ніхто із них не постраждав.

У ці хвилини швидка везе до лікарні ще одного пораненого мужчину. Інформація про його стан уточнюється", - зазначив Голова Донецької військово-цивільної обласної адміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ