Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Пекарчук не буде міняти заступників і чекає на призначення Лазірка

Найближчим часом у ГУ Міністерства доходів та зборів Львівської області очікують наказу на призначення Ореста Лазірка на посаду заступника начальника ГУ Міндоходів у Львівській області. Про це сьогодні, 31 липня, під час брифінгу повідомив начальник ГУ Міндоходів Львівщини Віталій Пекарчук.

Відповідаючи на запитання Гал-інфо? він зазначив, що сформовану команду міняти не буде

«Сформована в області команда професіоналів. Я вже три роки на посаді. Заступників я залишу усіх тих, з ким я працював. Я довіряю їм, і вони мене не підводять і користуються авторитетом», - сказав Пекарчук.

Він також додав: «По Лазірку питання вирішене. Найближчим часом ми отримаємо наказ на його призначення на посаду заступника», – повідомив Віталій Пекарчук.

Він також додав, що у районах і містах проведена ротація кадрів.

«Ми намагаємося кожні три-чотири роки міняти людей, щоб вони не обростали зв’язками кумівства. Все проходить безболісно», - зазначив Пекарчук.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, начальником Головного управління Міндоходів у Львівській області призначений Віталій Пекарчук, першим заступником – Микола Князевич, заступниками Ігор Пришляк, Юрій Лепецький, Олексій Сторчило.

Також на посаду ще одного заступника претендує Орест Лазірко, однак його призначено не було. Натомість наказом ДПС України від 26 квітня 2013 року №11 "Про реорганізацію ДПС в окремих областях, м. Києві та Севастополі, Центрального офісу" Орест Лазірко призначений головою комісії з проведення реорганізації в ДПС у Львівській області.   

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ