Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Перед Львівською обласною радою «повісили» аптекаря

Сьогодні, 24 листопад, перед Львівською обласною радою повісили символічного аптекаря. Саме так вирішили виказати своє невдоволення працівники комунальних аптек Львівщини, яких Львівська обласна рада хоче об’єднати в одну юридичну особу.

 

Зранку на площу перед обласною радою вийшло близько сотні аптекарів, які повісили на імпровізованій шибениці ляльку аптекаря. На думку провізорів, така інсталяція символізує ставлення влади до працівників комунальних аптек.   

 

Пікетувальники вимагали у депутатів «прибрати руки від білих халатів». «Люди бідніють, а вони лише збагачуються», – вигукували люди.

 

Нагадаємо, що справа об’єднання комунальних аптек триває вже більше як рік. Увесь цей час аптекарі чинять організований спротив. При цьому останнім часом начебто було досягнуто домовленості, що аптеки таки об’єднають – як юридичні особи, а не як одну юридичну особу. Однак під час епідемії грипу чиновники знову почали «проштовхувати» ідею одного підприємства. Мовляв, якби його б створили, то таких гострих проблем з ліками не було б.      

 

Додамо, що влада хоче об’єднати понад 60 комунальних аптек Львівщини.  

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ