Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Перед затвердженням на посаду Рожнятовський пройде повторну співбесіду у міністра Павленка

Чи буде Андрій Рожнятовський начальником управління сім’ї, молоді та спорту ЛОДА залежить від результатів повторної співбесіди у Міністерстві сім’ї, молоді та спорту України. Про це сьогодні, 30 грудня, у коментарі „Гал-info” повідомив заступник голови ЛОДА Володимир Крайовський.

За його словами, вчора т.в.о. начальника управління сім’ї, молоді та спорту Андрій Рожнятовський прозвітував про свою діяльність під час випробовувального терміну у присутності губернатора Львівщини. „Микола Кміть мав кілька зауважень до роботи Рожнятовського, - розповів Крайовський.- Перше зауваження стосувалося того, щоб Рожнятовський не політизував молодіжний рух, а друге – знайти тісну співпрацю з молодіжними організаціями”.

„Сьогодні всі документи будуть надіслані у Міністерство сім’ї, молоді та спорту, і після того, як міністр сім’ї, молоді та спорту України Юрій Павленко проведе повторну співбесіду з Рожнятовським і рекомендує його на посаду, відбудеться його призначення на посаду начальника”, - зазначив Крайовський.

Нагадаємо, що 26 листопада голова ЛОДА Миокла Кміть призначив на посаду т.в.о. начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту ЛОДА Андрія Рожнятовського, а 26 грудня закінчився випробувальний термін.



Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ