Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Перехрестя Личаківська-Мечникова відкриють 25 липня

До 15 липня на перехресті вул. Личаківська-Мечникова завершать основні роботи з капітального ремонту дороги. Однак, для проїзду транспорту перехрестя відкриють пізніше, орієнтовно з 25 липня, повідомила прес-служба Львівської міської ради з посиланням на ЛКП «Львівавтодор».

«До 15 липня ми завершимо усі ремонтні роботи на перехресті вул. Личаківська-Мечникова. Однак відкриємо перехрестя для проїзду транспорту трохи пізніше, орієнтовно з 25 липня. Оскільки на цьому перехресті викладена бруківка, то необхідно 7 днів, щоб вона відстоялася», - розповів Олег Береза, директор ЛКП «Львівавтодор».

Нагадаємо, з 25 березня розпочався капітальний ремонт вул. Личаківської (на ділянці від вул. Мечникова до вул. Пасічна). Тендер на виконання робіт виграла компанія «Онур». Триватимуть роботи 8 місяців. Орієнтовна вартість робіт 6 млн. євро. Тут буде проведена капітальна реконструкція дорожнього покриття, заміна трамвайної колії, контактної мережі і, найголовніше - ремонт усіх комунікацій, зокрема колектора.

Ремонт дороги здійснюється у три етапи. Перший етап - це роботи на перехресті вул. Личаківської з вул. Мечникова. Другий етап -  роботи на ділянці до вул. Б.Котика. І третій етап - від вул. Б.Коти до вул. Пасічної.

Зараз основні роботи зосередженні на перехресті вул. Личаківської і Мечникова. Тут замінено 30 м колектора, діаметром 1200 мм, який знаходився на глибині 7,5 м.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ