Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Переможцем тендеру на закупівлю обладнання для реконструкції схеми теплозабезпечення стало ТзОВ «Термотехнологія»

Переможцем тендеру на закупівлю обладнання для реконструкції схеми теплозабезпечення чотирьох об’єктів теплопостачання  КЕВ, які прийняли в комунальну власність міста, стало ТзОВ «Термотехнологія» (м. Львів). Про це повідомив “Гал-info” заступник начальника управління інженерного господарства Львівської міської ради Андрій Мончак. 
 За словами Андрія Мончака, на розгляд тендерної комісії управління інженерного господарства ЛМР надійшло три тендерних пропозиції. Зокрема, від підприємства громадської організації інвалідів «Промінь» м. Київ, ЛМКП «Львівтеплоенерго» і ТзОВ «Термотехнологія» м. Львів. 
«На тендер надійшли три заявки, проте одна з них – від підприємства громадської організації інвалідів «Промінь» м. Київ – через неоплату документації на оформлення  тендерної пропозиції „відсіялося” відразу, а пропозиція ЛМКП «Львівтеплоенерго» була менш вигідною, ніж ТзОВ «Термотехнологія». У результаті переможцем визнали ТзОВ «Термотехнологія». За п’ять днів - 1 грудня - з цією фірмою буде укладено договір, а до 15 грудня воно повинно надати обладнання  і ЛМКП «Львівтеплоенерго» приступить до робіт. Оскільки кошти надійшли дуже пізно, ми будемо проводити тільки ті роботи, які можна  вести без зупинки теплопостачання житлових будинків, а решту робіт буде проведено наступного року за кошти ЛМКП «Львівтеплоенерго», – розповів Андрій Мончак.
Нагадаємо, що на  6 листопада 2006 року управління інженерного господарства ЛМР оголосило тендер на закупівлю обладнання для реконструкції схеми теплозабезпечення об’єктів теплопостачання  КЕВ, які прийняли в комунальну власність міста. Оскільки коштів надійшло недостатньо, було вибрано чотири об’єкти теплозабезпесення, які знаходяться в найгіршому стані. А саме: котельня на вул. Природній, 5-а, п‘ять житлових будинків на вул. Джерельній і Сорочинській, УТП на вул. Єфремова, 79, а також котельня на вул. Стрийська, 87. На ці цілі 11 жовтня 2006 року у бюджет міста надійшло 5 млн грн державної  субвенції, з 19 млн грн, які мали надійти згідно з угодою про передачу КЕВівських будинків в комунальну власність м. Львова. З них 3,9 млн грн буде використано на закупівлю обладнання, а решта – на оплату самих робіт.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ