Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Перевізники Львівщини знову хочуть вищих тарифів

Львівські перевізники знову заговорили про перегляд тарифу. Це випливає з прес-релізу, який поширила прес-служба Асоціації перевізників Львівщини.

Як зазначено в прес-релізі, 22 листопада відбулася зустріч між перевізниками області і головою Львівської ОДА Олегом Синюткою, під час якої зокрема йшлося про встановлення з 1 січня мінімальної зарплати на рівні 3 200 гривень та необхідність перегляду тарифу.

Олег  Синютка, за словами  перевізників, запевнив що готовий розглядати всі пропозиції щодо перегляду тарифів, якщо вони обґрунтовані. Домовились, що автотранспортні підприємства зроблять прогнозовані розрахунки вартості проїзду, зведуть всі розрахунки і нададуть відповідним службам ЛОДА для вивчення.

Також під час зустрічі йшлося про пільгові перевезення та ситуацію з кінцевими зупинками міжміського та приміського транспорту.

Перевізники Львівщини в особі голови Львівського обласного відділення ВГО "ВААП" Івана Велійки відзначають, що розмова мала конструктивний характер. Транспортники сподіваються на позитивні результати щодо вище названих проблем.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ