Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Перевізники пікетують Львівську ОДА, - їх виганяють з Приміського вокзалу

Понад сотня перевізників в цей час пікетують будівлю Львівської ОДА. Крім того, площу перед держустановою заповнили автобусами і маршрутками. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо з місця події.

В пікеті беруть участь перевізники різних напрямків, найбільше – Стрийського, Моршинського, Сколівського.

Перевізників підтримують також пасажири.

Як розповіли Гал-інфо представники Сколівського напрямку, їх обурює заборона доїжджати до зупинки на Приміському вокзалі.

«Багато наших пасажирів їдуть до Приміського вокзалу на ринок, щоб продати власну продукцію, городину. Влада зробила нам кінцеву зупинку на автовокзалі на Стрийській. Люди змушені з торбами пересідати в іншу маршрутку, їхати ще півгодини і додатково платити», - розповів один з пасажирів.

Водночас, додали вони, маршрутки моршинського напрямку від обмеження не постраждали і далі їздять до Приміського вокзалу.

Поліція, кажуть перевізники, уже почала штрафувати тих, хто їде далі автовокзалу на Стрийській.

До протестувальників вийшов голова Львівської ОДА Олег Синютка, але нічого конкретного не сказав. Також присутній заступник міського голови Львова Володимир Шевчук, який запропонував протестувальникам зустрітися в середу. Однак, перевізники вимагають вирішити проблему вже сьогодні.

Після переговорів із Олегом Синюткою Володимир Гарбуз, громадський активіст та колишній начальник управління транспорту та зв'язку Львівської ОДА, розповів, що до кінця понеділка очільник області та міський голова зустрінуться для обговорення цього питання. 

"Водночас Олег Синютка зазначив, що це вирішує не він, а мер міста", - сказав Володимир Гарбуз.

В разі не вирішення цієї проблеми, перевізники та пасажири збираються перекривати дороги в області та у Львові, а також  прийти на сесію обласної ради(яка відбудеться у вівторок 8 грудня, - ред.)

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ