Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Перевізники -страйкарі незаконно перекрили магістральну вулицю Львова – Микола Шкурган

Про сьогоднішній страйк у Львові перевізники не повідомляли заздалегідь, як цього вимагає закон. Як повідомив начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Микола Шкурган, міську владу ніхто не повідомляв про сьогоднішній пікет. „Крім того, можна було просто не виїхати на рейс, але ж не перекривати магістральну вулицю, бо за це є кримінальна відповідальність”, – розповів Микола Шкурган.
„Щодо тарифів, то хочу зазначити, що кожного дня зростає вартість дизельного палива. До нас були звернення про підняття тарифу. Але процедура підняття тарифів має проходити як затвердження регуляторного акту. Він не може бути прийнятий за кілька днів, це є процедура приблизно на півтора місяця, а приватні перевізники хочуть вже і миттєво це зробити.
Сьогодні ми ще раз будемо зустрічатися з перевізниками. Ми домовилися, що завтра вони будуть працювати. Думаю, все буде стабільно”, – розповів Микола Шкурган.
Він зазначив, що у пікеті не брали участі базові підприємства. „Страйкували ті підприємства, які не мають своїх транспортних засобів, а орендують їх. Тому ми переконалися ще раз, що на ринку мають бути базові транспортні підприємства. Повинно бути все чітко так, як написано в законі”, – наголосив Микола Шкурган.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ