Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Перш ніж торгувати на Форекс краще повчитись на демо-рахунку

Перш ніж кидатися у вир з головою, почавши торгувати на ринку Форекс власними заощадженнями, краще випробувати себе на навчальному рахунку, який нічим не відрізняється від реального по функціоналу і можливостями.

Єдина різниця полягає в матеріалізації прибутку і збитку. З реальним рахунком ви заробляєте і втрачаєте справжні гроші, а віртуальний аккаунт позбавляє вас такого шансу, дозволяючи помилятися і безболісно «набивати шишки».

Однак, незважаючи на те, що демо-рахунок звільняє вас від ризику реальними коштами, ви отримуєте додатково ще і наступний набір переваг і можливостей:

• безцінний практичний досвід роботи на ринку Форекс;

• випробування стратегій на реальних котируваннях і в режимі реального часу;

• аналіз ринку валют;

• вдосконалення торгівельних стратегій без грошових втрат;

• розробка авторської системи управління ризиками;

• набуття практичних навичок у роботі з торговою платформою metatrader 5.

ЯК ВІДКРИТИ ДЕМО-РАХУНОК

Для відкриття рахунку можна скористатися торговою платформою, терміналом трейдера і допоміжними засобами від компанії Admiral Markets. Після завантаження слід запустити встановлену програму і по закінченню інсталяції відкрити термінал. Далі вам надається можливість самостійно зареєструвати рахунок, для цього слід вибрати відповідний пункт у верхньому меню.

У пропонованій формі слід заповнити поля з даними і вибрати валюту рахунку, торгівля якою буде проводитися в майбутньому. Ще одним важливим моментом є значення початкового депозиту в демо-рахунку. Насправді, якщо ви бажаєте успішно перейти в подальшому до реальної торгівлі, вибирайте таке значення депозиту, яке зможете використовувати для поповнення рахунку.

Успішне заповнення пропонованих полів і визначення параметрів приведе вас до номера рахунку з паролем. Запам'ятайте ці дані або зберігайте в недоступному для інших місці, щоб залишатись єдиним власником власного рахунку.

Не варто забувати і про те, що демо-рахунки кожний може реєструвати в необмеженій кількості. Тому будь-який трейдер, незалежно від досвіду і заслуг, зможе відкрити для себе навчальний рахунок, де можна без страху реальних фінансових втрат відпрацювати нові прийоми роботи.

РОБОТА З РЕАЛЬНИМИ ГРІШМИ

Якщо ви розумно використовуєте в практиці демонстраційний рахунок на meilleur site de trading, проблем виникнути не повинно. Однак ті трейдери, які вже досить давно користуються навчальним аккаунтом, незабаром втрачають відчуття реальність грошових коштів. Але без віртуального аккаунта користувачі так і не змогли б вчасно закривати угоди, слухати сигнали ринку і працювати з реальними грошима в майбутньому.

Один з найпопулярніших і дієвих прийомів, як привчити азартну людину до раціональної торгівлі грошима - це використання в трейдингу центів. Погодьтеся, втрата навіть десятка центів не сильно позначиться на вашому фінансовому добробуті. А ви, в свою чергу, зможете реально поглянути на наявні перспективи, задіяти психологічний апарат і простежити його вплив на результати здійснених угод.

Подібна торгівля з мінімальним ризиком і невеликими сумами дозволяє швидше впоратися з психологією і навчитися ефективній торгівлі на платформі MetaTrader 5.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ