Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Перша ліга Львова з футзалу: зіграно матчі третього туру

У суботу, 18 листопада, у палаці спорту «Галичина» (вул. Керченська, 8) відбувся третій тур зимового чемпіонату Львова з футзалу у першій лізі сезону 2017/18 років, який проходить під егідою Асоціації футзалу Львівщини.

Центральним поєдинком цього ігрового дня стало протистояння між «Фенікс Стефано» та «АК Старява». Цей двобій повністю виправдав сподівання.

Вже у дебюті гри за гру руками поза межами воротарського майданчика був вилучений воротар «Фенікс Стефано» Андрій Жезло. Гравці «Старяви» одразу ж скористалися таким подарунком й через кілька хвилин повели у рахунку. Воротарську позицію у номінальних гостей зайняв Олег Чернецький й, варто сказати, цей гравець добре виконав свої обов’язки.

Кілька разів Олег по-справжньому рятував свою команду від голів.

Щодо перепитій на майданчику, то справжній трилер команди влаштували наприкінці гри. Ростислав Михайльчук і компанія вели у рахунку 3:2, гравці «Старяви» зняли воротаря, випустивши п’ятого польового гравця й завдяки неймовірному голу від Адріана Гнатіва зуміли врятувати гру. Навіть більше, наприкінці матчу підопічні Юрія Хавера могли й вирвати перемогу, але за «Фенікс Стефано» по черзі зіграли стійка та поперечина. Підсумковий результат цього матчу – нічия 3:3.

Лише наприкінці гри завдяки голу Олега Кушли «Максимус» зумів вирвати перемогу над «GTL» - 1:0.

Ще один матч із вивіскою «трилер» відбувся між «Львівськими Резервами» та «Новими іменами. Після першого тайму «імена» вели у рахунку 1:0, у другій 20-ти хвилинці мали кілька нагод щоб подвоїти рахунок, але у підсумку програли. Вирішальний гол за «Львівські Резерви» забив Юрій Шпак.

Ще в одному поєдинку третього ігрового дня «Інкогніто» зазнало третьої поразки поспіль. На цей раз «невідомі» поступилися «Спільноті» - 1:3.

Результати всіх поєдинків третього туру:

«Інкогніто» - «Спільнота» - 1:3

«GTL» - «Максимус» - 0:1

«АК Старява» - «Фенікс Стефано» - 3:3

«Ен Джі Метал» - «Інстал-Плаза» - 2:4

«Львівські Резерви» - «Нові Імена» - 2:1

Асоціація футзалу Львівщини

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ