Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Перша ліга Львова з міні-футболу: підсумки першого кола

На полях спорткомплексу «Електрон» (вул. Чупринки, 130) триває перший чемпіонат Львова з міні-футболу, який проходить під егідою Асоціації футзалу Львівщини й відбувається за футзальними правилами.

Зокрема, у першій лізі зіграно перше коло змагань. То ж, настав час підбити проміжні підсумки цих змагань.

Перед стартом другого кола, матчі якого розпочнуться вже найближчої суботи, 8 липня, одноосібне лідерство утримує «Інстал-Плаза», в активі якої 19 очок. Новачок змагань  виглядає впевнено і є одним із претендентів на чемпіонство.

Лише трьома пунктами поступається цій команді «GTL». Третє місце із 14-ма очками поки що посідає «Інкогніто». У зимовому сезоні ця команда спершу всім програвала у Гранд лізі, а потім взагалі знялася зі змагань. Вже цього сезону «невідомі» заявилися в лігу, де ведуть боротьбу за призові місця й виглядають доволі непогано.

На відміну від вищезгаданих команд, розчарувала «Старява». Підопічні Юрія Хавера добре стартували , але в останніх матчах істотно здали й перед початком другого кола змагань ця команда залишається загадкою.

Порадували «Львівські Резерви». Помітно, що в команді є тренер - відомий у минулому футзаліст Юрій Цибик. Якщо у зимовому сезоні «резервісти» були хлопчиками для биття, то вже в цьому сезоні являються претендентами на призові місця.

На рівні у першому колі змагань зіграли «Unknown» та «Енджі Метал».

Щодо нижньої частини турнірної таблиці, то більшого очікували від «Геометрії». На даний момент з 9-а очками в активі ця команда займає передостаннє 8-е місце в турнірній таблиці.

З  нулем у багажі набраних очок та останнє місце за «Новими іменами 2». Склалося враження, що «імена» заявилася не в ту лігу. Поки що гравці цієї команди нічого не можуть протиставити своїм суперникам. Попереду вісім матчів, які ще все можуть змінити у турнірній таблиці. 

Асоціація футзалу Львівщини

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ