Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Перша ліга Львова з міні-футболу: п’ять претендентів на чемпіонство

На полях спорткомплексу «Електрон» (вул. Чупринки, 130) триває перший чемпіонат Львова з міні-футболу, який проходить під егідою Асоціації футзалу Львівщини й відбувається за футзальними правилами.

Зокрема, у першій лізі команди зіграли по 13-14 матчів. Цікаво, ще досі невідомо хто стане чемпіоном та призерами змагань. Чемпіонат настільки рівний, що перед трьома останніми турами аж п’ять (!) команд зберігають шанси на тріумфатора першості.

На даний момент лідирує команда «Інстал-Плаза», яка має у своєму активі 28 очок після 13-ти зіграних поєдинків. Лише двома пунктами цій команді поступається «GTL», щоправда вони зіграли 14 поєдинків. А далі з третього по шосте місце команди розділяють лише три очки: «Львівські Резерви» (23 очки після 13 матчів), «Unknown» (22 очки, 13), «АК Старява» (22 очки, 13), «Інкогніто» (20, 13).

Решта ж команд суттєво відстали й так виглядає, що в останніх трьох турах вони будуть догравати чемпіонат. В активі «Ен Джі Метал» 18 очок після 13-ти зіграних матчів, а от «Геометрія», маючи у своєму багажу лише 15 очок, після 14-ти матчів поки що перебуває на 8-ому місці в турнірній таблиці. Хоча перед початком змагань Ігоря Пунду і компанію бачили як мінімум у призерах.

Беззаперечним аутсайдером змагань є «Нові імена 2», які з 1 очком в активі поки що являються статистами турніру. Уже цієї суботи змагання продовжаться й центральними матчами у турі будуть протистояння між «АК Старява» - «Львівські Резерви» та «Інкогніто» - «GTL». 

http://futsal.lviv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ