Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Перша ліга Львова з міні-футболу: зіграно два тури

На полях спорткомплексу «Електрон» (вул. Чупринки, 130) триває перший чемпіонат Львова з міні-футболу, який проходить під егідою Асоціації футзалу Львівщини й відбувається за футзальними правилами.

Зокрема, у першій лізі зіграно вже повноцінних два тури. То ж, настав час підбити проміжні підсумки цих змагань.

Перед третім туром, який відбудеться вже найближчої суботи, 13 травня, лідерство захопили три команди, а саме: «Геометрія», «Старява» та «Інстал-Плаза», які мають у своєму активі по шість залікових очок. 

Останні, до слова, є головним відкриттям літнього чемпіонату у першій лізі. Нікому невідома команда, підсилена декількома відомими у футзальних колах виконавцями, поки що особливого супротиву від своїх суперників не відчула.

«Геометрія» в обмеженому складі також демонструє стовідсотковий результат, а от лідерство «Старяви» закономірне. Зимовий переможець другої ліги давно грає одним і тим самим складом й давно напрошувалося підвищення у класі цього колективу.

Дещо відстають від трійки лідерів інші команди: «Інкогніто» (4 очки), «GTL» та «Unknown» (по три залікові бали). Не сказали останнього слова ще «Львівські Резерви», які тренує відомий футзаліст Юрій Цибик. «Резервістам» поки що не щастить з набиранням очок.

Поки що явними аутсайдерами змагань є «Ен Джі Метал», «Нові імена - 2 » та «Форсаж». Ці команди після двох турів поки що не набрали ще жодного залікового  очка. До  речі, подальша участь команди Ігоря Смирнова у змаганнях під великим питанням.

Без сумніву, уся боротьба у чемпіонаті ще попереду.

Ігор Воробій, прес-служба АФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ