Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Перші особи Львівщині здали свої автомобільні спецномери ще минулого року, -- Василь Струс

Перші особи Львівщини здали спеціальні номерні знаки зі своїх автомобілів ще минулого року, після того як Президент Віктор Ющенко підписав перший Указ про реформування ДАІ. Про це «Гал-info», коментуючи ситуацію зі здачею спеціальних номерів керівництвом Львівської області зазначив начальник управління УДАІ у Львівській області Василь Струс.
«Зараз спеціальні номерні знаки, з яких видно що вони належать першим особам області, здавати мабуть ні хто не буде, через те що керівництво області їх вже здало ще рік тому, після першого Указу Президента. До прикладу голова Облради Мирослав Сеник їздить на авто, яке має взагалі звичайні номера, без будь яких позначок установи, до якої прикріплена машина. Подібна ситуація і з іншими чиновниками», -- зазначив Струс.
Нагадаймо що учора, 14 листопада Голова Секретаріату Президента Віктор Балога, прем‘єр Віктор Янукович, та інші високо посадовці добровільно відмовилися від спеціальних номерних знаків, які вказували на посаду пасажира/водія, що пересувається в транспортному засобі.     
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ