Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Перші прикордонники строковики звільнилися в запас

Сьогодні прикордонники Мостиського загону урочисто проваджали у військовий запас своїх товаришів – солдат строкової служби. Про це Гал-інфо повідомили в прес-службі Мостиського прикордонного загону.

В управлінні прикордонного загону відбулись загальні збори персоналу, на яких командування та колектив органу охорони кордону подякував першій партії військовослужбовців строкової служби, які відслужили встановлений законом термін. Навесні минулого року хлопці з цивільного життя вступили до лав прикордонного загону та з гідністю виконали свій громадянський обов’язок. Персонал проходив військову службу як у підрозділах охорони кордону, так і в управлінні загону. Крім  того військовослужбовці відряджалися і для посилення рубежу на ділянках у Закарпатті та Буковині. Переважна частина строковиків відзначилася в охороні державного кордону, затримували порушників та контрабанду. Кращі з них сьогодні отримали чергові військові звання та грамоти.

У першу партію звільнялися кращі з кращих, примітним є те що значна частина з них планує продовжити військову кар’єру.  Зазначимо, що всього у лавах прикордонного загону цьогоріч проходили службу понад 200 строковиків, а 35 із них вже підписали контракти про проходження військової  служби в лавах прикордонників.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ