Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Першого червня діти-сироти обиратимуть собі професію

До Дня захисту дитини товариство допомоги «Свербивус» започаткувало акцію «Наближаючи дитячі мрії». Мета акції – допомогти дітям у виборі професії своєї мрії.

«Ми зібрали побажання дітей стосовно того, ким вони хочуть стати коли виростуть. Спектр професій виявився дуже широким: починаючи від футболістів та перукарів, завершуючи міліціонерами, кінооператорами та співаками. Нам вдалось знайти усі обрані дитячі професії, і дякуємо тим, хто відгукнувся на наш заклик. В понеділок, першого червня, майстер-класи відвідають діти з інтернату “Добре серце”, що в селі Новий Милятин, а в середу, третього червня, до Львова приїдуть вихованці будинку сімейного типу при греко-католицькому монастирі з міста Бібрка", - розповіла координатор проекту Марта Присяжнюк.

Так, в понеділок, першого червня, дівчата опановуватимуть професію флориста в галереї “Бон-Бутон”, вчитимуть робити стрижки в перукарні “Еліт”, дізнаватимуться більше про професію кельнера в Майстерні Шоколаду, випікатимуть піцу в піцерії “Да Вінчі”, крутитимуть в суші в ресторані “Маки” та виготовлятимуть штруделі в “Львівських пляцках”, тоді як хлопці тренуватимуться разом із переможцями шкільного турніру з міні-футболу “ЛьвівЛіга” на спортивному майданчику комплексу “Медик”.

Майстер-класи триватимуть з 11:00 до 14:00. Потім на дітей чекає обід та розважальна програма.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ