Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Першокурсників ветеринарного університету посвятили у студенти

Першокурсників Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького посвятили у студенти сьогодні, 31 серпня. На урочистостях були присутні заступник голови Львівської ОДА Ярослав Панюра і міський голова Львова Андрій Садовий.

Ректор Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького, професор Василь Гунчак привітав студентів із початком навчального року: «Сьогодні свято вищої школи, початок вашого професійного життя. Львів завжди дарував Україні видатних людей в царині науки, культури, політики. Для вас сьогодні відкриваються великі можливості».

Під час свого виступу ректор наголосив, що цього року, як і в попередні, в університеті триватиме Булонський процес.

До привітань приєднався заступник голови Львівської ОДА Ярослав Панюра: «Цей день урочистий і одночасно нелегкий. Ваші знання стануть запорукою успіху».

Андрій Садовий побажав студентам сподіватися лише на свої сили, стати професіоналами своєї справи і, щоб батьки пишалися ними. «Я дивлюся на вас і бачу, що всі хвилюються. Всі, хто приїжджає до Львова вчитися, згадують ці роки як найкращі у своєму житті. Вир міста захоплює, але якщо ви не здобудете освіти, не будете мати хорошого життя», - заявив мер.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ