Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Першим заступником нового голови "Укрпошти" став топ-менеджер DHL

Першим заступником генерального директора Українського державного підприємства поштового зв’язку "Укрпошта" з 1 жовтня офіційно стане Олександр Перцовський, який раніше обіймав посаду керівника з розвитку бізнесу в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні компанії DHL. Повідомило видання Лівий берег.

Як повідомив глава "Укрпошти" Ігор Смілянський під час брифінгу в Києві у понеділок, Перцовський посів друге місце на конкурсі на посаду керівника підприємства.

Смілянський також оголосив імена інших представників топ-менеджменту компанії.

Так, генеральний директор ДП "Прозорро" Олександр Наход, який з 25 серпня покинув свій пост після 15 місяців керівництва підприємством, найближчим часом обійме посаду директора із закупівель "Укрпошти".

"Особливий привід для гордості, що зміг переманити директора ДП "Прозорро" Олександра Находа і мого конкурента за конкурсом на посаду гендиректора "Укрпошти", а з наступного місяця - мого першого заступника, директора з оперативної діяльності, фахівця з великим досвідом роботи в компанії DHL Олександра Перцовского", - уточнив Смілянський на своїй сторінці в мережі Facebook у понеділок.

Під час брифінгу він також повідомив, що з 1 вересня в "Укрпошті" з'явиться новий PR-директор компанії - Дарина Марчак, екс-прес-секретар Міністерства фінансів, а посаду директора з юридичних питань обійме Леонід Бортнічук.

З серпня в керівництві "Укрпошти" офіційно працюють і мають підписані контракти представники бізнесу: фінансовим директором став Олександр Чернявський, який перед цим працював на посадах фіндиректора ПАТ "Укртелеком" та ГК "Мрія", а заступником з персоналу - екс-HR директор "Нової пошти" Олена Дрощенко.

Крім того, заступником генерального директора з ІТ з того ж часу є Сергій Галаган, який протягом 2013-2016 рр. був ІТ-директором ТОВ "Метінвест Холдинг", а останні три місяці працював на аналогічній посаді в ПАТ "Укртранснафта".

Обраний на відкритому конкурсі генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянскийстав до своїх обов'язків з 1 липня.

"Укрпошта" є національним оператором поштового зв'язку, який має більш ніж 11 тис. поштових відділень.

Лівий берег

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ