Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Перспективний план ніяк не збігається з перспективою Олега Синютки

Завтра, 30 червня, відбудеться чергова сесія Львівської обласної ради. Вона, вочевидь, стане серйозним тестом для голови Львівської ОДА Олега Синютки. Точніше тестом стане - Перспективний план об’єднання територіальних громад Львівщини, який депутати ніяк не можуть ухвалити.
фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо

Зокрема, 16 червня, під час засідання сесії Львівської обласної ради депутати вдруге не схвалили Перспективного плану об’єднання територіальних громад Львівщини. «За» проголосувало лише 57 депутатів.

Під час обговорення депутати розповіли про те, що люди в селах найбільше бояться того, що  у результаті об’єднання громад будуть закриватися школи та ФАПи.

Як зазначив голова Львівської ОДА Олег Синютка, люди бояться, бо самі ж депутати ходять і розказують їм «страшилки», в які потім і самі починають вірити.

Після того, як депутати не схвалили перспективний план об’єднання громад Львівщини, вони перейшли до розгляду наступних питань порядку денного.

Згодом депутати знову спробували внести питання про схвалення перспективного плану об’єднання територіальних громад у порядок денний, змінивши формулювання, але і ця пропозиція не набрала потрібної кількості голосів.

(Нагадаємо, що на позаминулому пленарному засіданні депутати перенесли це питання з поясненням, що слід провести сходи сіл та громадські обговорення).

Також цікаво, що буквально днями львівські експерти заговорили про те, що невдовзі Олег Синютка може обміняти кабінет у Львівській ОДА на щось подібне у Кабміні.      

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ