Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Петиція про капітальний ремонт дороги вулиці Шевченка провалилась

Петиція про капітальний ремонт дороги вулиці Шевченка провалилась. Як зазначено у відповіді департаменту житлового господарства ЛМР, у міському бюджеті 2016 року коштів на реалізацію зазначених робіт не передбачено.

Петицію про проведення капітального ремонту дорожнього покриття по вулиці Шевченка від номеру 28 по 358 будинок  зареєстрував Ярослав Сікора 23 лютого.

Петиція про звільнення Інни Свистун набрала понад 900 підписів

"Щодо розгляду петиції «Капітальний ремонт дороги вулиці Шевченка» інформуємо: 
Управлінням капітального будівництва у 2011 році виготовлено проектно-кошторисну документацію з реконструкції ділянки вул. Т.Шевченка (від вул. Винниця до межі міста). Кошторисна вартість робіт ( у цінах 2011 року) становить 99,2 млн.грн. Даний проект на замовлення УКБ частково (37,9%) реалізовано в 2011 році. 

У 2013 році на замовлення управління капітального будівництва виготовлено проектно-кошторисну документацію з реконструкції вул.Т.Шевченка від вул. Городоцької до вул. Левандівської. Кошторисна вартість цього об'єкта (в цінах 2013 року) - 90,7 млн. грн.  У міського бюджеті 2016 року коштів на реалізацію зазначених робіт не передбачено. 

Також інформуємо, що департаментом житлового господарства спільно з УКБ заплановано розгляд даного питання на черговому засіданні постійної комісії інженерного господарства 04.05.2016р", - зазначено у повідомленні. 

З додатком до рішення можна ознайомитись тут.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ