Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Петиція про звільнення Інни Свистун набрала понад 900 підписів

Петиція про звільнення Інни Свистун, керівника управління комунальної власності департаменту економічної політики Львівської міської ради, станом на 5 травня 12:15 набрала 902 підписи.
фото: city-adm.lviv.ua

"За системне невиконання та ігнорування вимог чинного законодавства в сфері комунального майна звільнити з займаної посади Свистун І.В. та провести публічний конкурс на призначення керівника управління комунальної власності ЛМР у встановленому законом порядку", - йдеться у петиції.

Відповідна петиція була зареєстрована 24 березня, відтак до кінця збору підписів залишилось 18 днів. 

Нагадаємо,  від 22 лютого на сайті єдиної системи місцевих петицій можна зареєструвати власну петицію. Якщо вона набере понад 1000 підписів, її будуть змушені розглянути у Львівській міській раді.

Довідка:

Інна Свистун народилася 26 січня 1975 року у с. Березини Радивилівського району Рівненської області. Одружена, виховує сина та двох доньок.

У 1991 р. закінчила Теслугівську середню школу із золотою медаллю. Одразу після школи вступила на економічний факультет Львівського Національного Університету ім. І. Франка. Закінчила з відзнакою у 1996 р., отримавши спеціальність “Економічне та соціальне планування”

З 1995 по 1997 рік працювала менеджером з промоції “Радіо Люкс”.

З 1997 по 2007 рік працювала на ТзОВ “Золотий Дощ” головним редактором інформаційно-довідкового видання.

З 2007 року працювала  директором комунального підприємства “Адміністративно-технічне управління” Львівської міської ради.

З серпня 2013 року працює начальником управління комунальної власності департаменту економічної політики Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ