Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Петиція з вимогою призначити Саакашвілі прем'єром набрала 25 тис. підписів

Електронна петиція Президенту України Петру Порошенку з вимогою про призначення глави Одеської обласної державної адміністрації Міхеіла Саакашвілі прем'єр-міністром України набрала необхідні для розгляду 25 тис. підписів.

Петиція розміщена на офіційному сайті Президента України, ініціатором якої став Бігун Віталій Андрійович. Петиція №22/001606-еп була подана 01 вересня 2015 року, цього ж дня і розпочався збір підписів.

"Вимога призначити М. Саакашвілі прем'єр-міністром України. Хай людина проведе нарешті в Україні реформи. Досить терпіти корупцію і затягування реформ", - йдеться у тексті документа.

Як повідомляє "Інтерфакс-Україна", відповідно до закону про електронні петиціях, така петиція, адресована Президенту, парламенту або уряду, повинна набрати на свою підтримку не менше 25 тис. підписів громадян протягом не більше трьох місяців з дня оприлюднення петиції.

Відповідно до закону, у разі, якщо петиція зібрала необхідну кількість голосів, розгляд даної петиції здійснюється протягом 10 робочих днів з дня опублікування інформації про початок її розгляду.

У разі якщо електронна петиція у встановлений строк не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку, вона розглядається як звернення громадян відповідно до закону України "Про звернення громадян".

Розділ петицій на сайті Президента почав працювати в кінці серпня.

5 канал

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ