Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ПФЛ оштрафувала ФК „Карпати” на 3000 у.о., а ФК „Динамо” – на 500 у.о.

Професійна футбольна ліга наклала на ФК „Карпати” санкції у вигляді обов’язкового грошового внеску у розмірі 3000 умовних одиниць “За незабезпечення громадського порядку на стадіоні „Україна” м. Львів 11 листопада 2006 року  до та під час матчу 14-го туру чемпіонату „Карпати” – „Динамо”, тоді як ФК „Динамо” має заплатити 500 доларів за 59 зламаних сидінь організованою групою вболівальників  і за свій рахунок відремонтує їх. Про це повідомив офіційний сайт ФК „Карпати”.
З приводу цього генеральний директор ТзОВ КПФ “Карпати” Олександр Єфремов написав відкритого листа  голові Контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ Стефану Решку. Де зокрема висловив своє незадоволення рішенням ПФЛ від 21 листопада 2006 року про накладення на клуб цих санкцій, коли перед початком матчу вболівальники запалили димову шашку, а  під час матчу запалили біля 20-ти піротехнічних засобів.
Також Олександр Єфремов не погоджується з формулювання „піротехнічні засоби”, оскільки стверджує, що так назвали звичайні тортові свічки. Тому  просить  переглянути Рішення Бюро ПФЛ від 21 листопада 2006 року з урахуванням викладених міркувань та обставин, а також вимагає від ПФЛ чітко регламентувати використання вболівальницьких атрибутів з повним переліком як заборонених, так і дозволених засобів підтримки команди.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ