Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Під час евакуації з Калинівки постраждали двоє людей

Під час евакуації із зони ураженнями вибухами військових складів під Калинівкою постраждали двоє людей. Про це кореспондентові Укрінформу повідомив перший заступник голови Вінницької ОДА Андрій Гижко.

«Є дві постраждалих людини, але, скажемо так, це травми викликані більше суматохою і панікою. Наприклад, коли людина похилого віку швидко збиралася, в неї була травма і вона надломила кістку. Всі вони зараз у Вінницькій ЦРЛ, їм надали допомогу», - повідомив Гижко.

За його словами, у Вінницькій райлікарні також приймають евакуйованих із зони ураження.

Також населення з м. Калинівка та прилеглих до палаючих військових складів сіл прийняли шість населених пунктів Калинівського району, у м.Козятин, півтори тисячі людей прихистили у м. Хмільник. Усі ці населені пункти знаходяться у безпечній зоні, за 20-25 км від палаючого арсеналу.

Тим часом містяни готують чай і їжу для евакуйованих з Калинівки та шукають волонтерів, які б зголосилися відвезти харчі.

Пункти прийому евакуйованих розгорнуті у двох вінницьких школах - №6 і №31. Також у разі потреби вінницька влада готова розгорнути пункти прийому у кількох інших школах та в дитячому садочку.

Як повідомила  вінницька телекомпанія  «ВІТА», у цих школах з опівночі працюють чергові, рятувальники привезли до навчальних закладів матраци і каремати, працюють харчоблоки.

Читайте також: В Генштабі не виключать, що вибухи в Калинівці - справа рук диверсантів

Самоорганізовуючись, вінничани створили у соцмережі спільноту SOS Вінниця - Калинівка, де збирають інформацію он-лайн про людей, яким все ще потрібна допомога із евакуацією.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ